Regionale isolatie subsidie

Naast de geldende landelijke isolatie subsidie is het heel goed mogelijk dat er nog een regionale isolatie subsidie beschikbaar is vanuit de gemeente. Niet elke gemeente heeft een subsidie potje voor woningisolatie. Via deze website kun je door je postcode in te vullen zien of er en welke subsidies er beschikbaar zijn.

Isolatie subsidies combineren

Wanneer er een regionale isolatie subsidie beschikbaar is, dan kun je deze meestal ook nog eens combineren met de landelijke isolatie subsidie. Dit is natuurlijk geweldig want zo profiteer je van nog meer korting.

BTW verlaging
Naast de twee isolatie subsidies is er ook nog eens een BTW verlaging op de werkzaamheden voor het laten plaatsen van isolatie maatregelen. Er wordt 6% BTW berekend ipv 21%. Met al deze voordelen is het nu de tijd om je woning te isoleren! Zo help je het milieu en je portemonnee.

Isolatie offertes

Heb jij besloten om je woning te laten isoleren, dan moet je nog opzoek naar een gecertificeerd isolatiebedrijf. Het is belangrijk om eens verschillende offertes te vergelijken in deze sterk concurrerende markt. Via ons aanvraagformulier kun je in 1 keer meerdere isolatie offertes ontvangen van isolatiebedrijven uit de regio. Alle deelnemende isolatiebedrijven voldoen aan de vereiste certificering. Wij werken immers alleen maar met de beste!